Спільне засідання представників робочих груп з розробки освітньо-професійних програм за спеціальністю 106 Географія першого (бакалаврського) рівня вищої освіти

19.04.2024 | 13:13

Спільне засідання представників робочих груп з розробки освітньо-професійних програм за спеціальністю 106 Географія першого (бакалаврського) рівня вищої освіти – Географія, Економічна і соціальна географія, Урбаністика, просторове планування і регіональний розвиток відбулося 17 квітня 2024 року.

Учасники засідання схвалили включення до складу робочих груп ОПП здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти Щербу Т. і Гавришко М.

Предметом обговорення була якість освітнього процесу, змістове наповнення окремих освітніх компонентів, удосконалення організації форм підсумкового контролю, календарне планування навчальних і виробничих практик студентів.
За пропозицією завідувачки кафедри геоморфології і палеогеографії проф. Дубіс Л. Ф. одноголосно ухвалили рішення уточнити назву нормативної дисципліни циклу професійної та практичної підготовки Основи геології та подати її в оновлених освітньо-професійних програмах у новій редакції – Геологія з основами палеогеографії.