Щасливі, натхненні та сертифіковані- команда викладачів та студентів кафедри туризму повернулася з літньої школи Summer School Health Tourism 2022

17.10.2022 | 11:01

Щасливі, натхненні та сертифіковані – саме такими повернулися учасники команди викладачів та студентів кафедри туризму (у складі доц. Ореста Бордун, доц. Анна Грицишин, Марта Гармата, Юлія Гравс, Юлія Волошенюк, Ольга Романишин та Анастасія Тимошишин) з літньої школи Summer School Health Tourism 2022, що відбувалася з 9 по 15 жовтня 2022 року в м. Пфарркірхен (Німеччина).

Метою проєкту є сприяння інтернаціоналізації університетів разом з партнерами з вищих навчальних закладів з Німеччини, Чехії, Хорватії, Угорщини, Грузії та України. Проєкт відбувається за підтримки програми академічних обмінів DAAD та триватиме протягом наступних чотирьох років, а його  основними цілями є:

  • Спільні дослідницькі проекти в галузі медичного та оздоровчого туризму;
  • Спільне викладання предметів з медичного та оздоровчого туризму;
  • Послуги міжнародної мобільності;
  • Поширення та просування послуг медичного та оздоровчого туризму;
  • Управління проєктами та забезпечення якості вищої освіти;
  • Міжнародні зустрічі та обміни, включаючи щорічні літні школи з медичного та оздоровчого туризму.

В рамках проведення літньої школи відбулися презентації вищих навчальних закладів країн-партнерів проєкту, ознайомлення з навчальними курсами по медичному та оздоровчому туризму у вказаних ВНЗ, зустрічі з представниками туристичної індустрії Німеччини, різноманітні воркшопи та семінари.

Усі учасники літньої школи надзвичайно тепло вітали українську команду, висловлювали свою підтримку та віру у те, що найближчим часом зможуть відвідати нашу мирну, вільну і незалежну Батьківщину! Разом до перемоги!