Семінар-зустріч від Ідей та Подорожей

29.11.2019 | 10:51

27 листопада 2019 р. на географічному факультеті у аудиторії №6 відбулася зустріч представника міжнародного туристичного оператора «Ideas&JourneyTravel» («Ідеї та Подорожі») в особі Бербеничук Яни Сергіївни із студентами та професорсько-викладацьким складом кафедри туризму. Зустріч була присвячена програмам стажування та навчальних і виробничих практик у Республіці Болгарії для студентів географічного факультету.

Студенти, які проходили стажування у міжнародного туроператора «Ideas&JourneyTravel», були відзначені сертифікатами учасників оперативної робочої команди сезону 2019 року міжнародного зразка. Сертифікати були засвідчені приймаючою стороною – болгарським туроператором “TURAL” та були вручені студентам кафедри туризму особисто від імені директора туристичного оператора “Ideas&JourneyTravel” Бербеничук Яни Сергіївни з рук декана географічного факультету Біланюка Володимира Івановича.

Для студентів був проведений семінар, під час якого майбутні фахівці із туризму мали можливість ознайомитися із діяльністю туристичної компанії-туроператора та туропетатора-приймаючої сторони, із основними напрямками їхньої роботи, а також географічними, природними, історико-культурними особливостями території сучасної Республіки Болгарії.

На семінарі було обговорено умови стажування студентів на посадах “Покоївка”, “Бармен”, “Швейцар”, “Працівник кухні”, “Офіціант/Помічник офіціанта”, “Хостес”, “Аніматор” у готельно-відпочинкових комплексах курортних зон Чорноморського узбережжя Болгарії (Варна, Золоті Піски, Бяла, Обзор, Св. Влас, Сонячний берег, Нессебр, Бургас, Помор’є та ін.), визначено перелік вимог до стажерів та умови, які гарантуватимуться студентам під час проходження стажування.

Студентам, які брали участь у стажуванні під час літнього сезону 2019 року, було надано слово для короткого виступу щодо вражень, досвіду, навичок, здобутих протягом перебування у готельних комплексах.

Анкети для участі у стажуванні знаходяться на кафедрі туризму аудиторія 4, 1 поверх географічного факультету. По всіх питаннях можна звертатись до асистента кафедри туризму Біланюк Ольги Петрівни за контактним номером 0979988011.