Завідувачка кафедри туризму, проф. Марта Мальська – учасниця конференції “Місто-простір для бізнесу. Синергія для відбудови України”

06.11.2023 | 14:19

Співголови Комітету Польсько-Української Торгівельної Палати Комітету Готелярства та Гастрономії Ельжбєта Лендо та Марта Мальська, завідувачка кафедри туризму ЛНУ імені Івана Франка, доктор економічних наук, професор взяли участь у інавгураційному засіданні та конференції “Місто-простір для бізнесу. Синергія для відбудови України”.
Професор Марта Мальська у своєму виступі акцентувала на потребах, які виникають із викликів сучасного розвитку готельно-ресторанного ринку. Актуальні виклики пов’язані з такою діяльністю вимагають співпраці багатьох підприємств, особливо в контексті суспільно-господарчої і воєнної ситуації.
Актуальним викликом ця ситуація є для малих підприємств, котрі будуть розпочинати свою господарську діяльність у нових макроекономічних умовах.
Як Голова Комітету з української сторони професор Марта Мальська планує зосередити свою діяльність на більш тісній співпраці та проведенні діалогу з партнерами та регуляторами готельно-ресторанного ринку з метою обміну досвідом.