Вийшов друком навчальний посібник «Проектування та дизайн закладів готельно–ресторанного господарства»

11.07.2023 | 13:19

Кафедра готельно-ресторанної справи та харчових технологій вітає авторів – доц. Майкову С.В. доц. Вівчарук О.М., доц. Маслійчук О.Б. та доц. Подвірну Х.Є. з виходом необхідного для навчального процесу навчального посібника «Проектування та дизайн закладів готельно-ресторанного господарства».
Посібник містить матеріали основ проєктування об’єктів готельно-ресторанного господарства відповідно до їх соціально-культурної, утилітарної та естетичної функцій; особливості розміщення об’єктів готельно-ресторанного господарства; плани благоустрою території закладів; визначення складу та площ приміщень об’єктів готельно-ресторанного господарства; обґрунтування зонування внутрішнього простору будівлі; визначення вибору основних конструктивних елементів будівлі; основ архітектурного проєктування об’єктів ГРГ; особливостей визначення площ, об’єму та техніко-економічної оцінки запропонованої будівлі; принципів об’ємно-планувальних рішень та дизайну, стилів і брендів приміщень закладів готельно-ресторанного господарства.
Велика подяка декану географічного факультету ЛНУ імені Івана Франка Володимиру Івановичу Біланюку, за сприяння видання навчального посібника, підтримку науково-методичних матеріалів.
Від імені кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій бажаємо усім успіхів, натхнення у подальшій праці на благо науки та освіти України!