У студентів І курсу кафедри туризму спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» завершилася навчальна ознайомча практика по ресторанах

24.07.2023 | 20:46

У студентів І курсу кафедри туризму спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» завершилася навчальна ознайомча практика по ресторанах. Практика тривала протягом 6-19 липня 2023 року під керівництвом ст. викл. Юрія Зінька, ст. викл. Світлани Благодир (група ГРГ-11с) та доц. Анни Грицишин, доц. Івана Круглова (група ГРГ-12с).

Під час практики викладачі-керівники практики разом зі студентами відвідали з ознайомчою метою такі популярні заклади міста Львова, як KimKimChi BBQ, Tikithai, Львівська копальня кави, Театр пива «Правда», Контрабас, Пузата хата та інші. Адміністратори та менеджери ресторанів ознайомили студентів з особливостями діяльності та функціонування закладів в умовах карантинних обмежень та в умовах воєнного стану. Зокрема, було проаналізовано цінову політику, цільову аудиторію, історію створення, маркетингові стратегії відвіданих закладів тощо. За результатами навчальної практики буде представлено кінцевий звіт та у вересні відбуватиметься його захист. Слід зазначити, що такі практики є надзвичайно важливими для набуття студентами навичок практичної діяльності в ресторанній сфері.