Підвищення кваліфікації професійного спрямування викладачів кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій у готелі Radisson Blu Resort, Bukovel
Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій впродовж 1 травня – 15 червня 2023 року виконали програму підвищення кваліфікації професійного спрямування в одному з найбільш фешенебельних готелів України – Radisson Blu Resort, Bukovel.
Radisson Blu Resort, Bukovel – це розкішний п’ятизірковий готель міжнародної мережі Radisson Hotel Group, відомої інноваціями в організації роботи, поєднанням високого рівня комфорту, відпочинку, оздоровлення, розваг та унікального розташування у Карпатах на гірськолижному курорті Буковель.
Стажування на тему: “Інновації в менеджменті: світовий досвід та його впровадження в підготовку фахівців у сфері гостинності” відбувалось у змішаній формі й охопило 3 кредити, кожен з яких відповідав одному модулю.
Ключовими модулями стажування були:
- Сучасні принципи менеджменту у готельному бізнесі;
- Маркетинг. Використання інформаційних та телекомунікаційних систем у готельній мережі Radisson Hotel Group;
- Інновації ресторанних технологій у готельній мережі Radisson Hotel Group.
Впродовж шести тижнів стажування науково-педагогічні працівники кафедри ознайомились з організацією готельного комплексу, взяли участь у лекціях, воркшопах, майстер-класах від професіоналів готелю. За результатами стажування викладачі отримали сертифікати.
Щира подяка організаторам стажування, генеральному менеджеру готелю – Олені Сергієнко, директору-розпоряднику ресторанів і барів готелю – Зоряні Тимчук.