Підвищення кваліфікації професійного спрямування викладачів кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій у готелі Radisson Blu Resort, Bukovel

23.06.2023 | 10:31

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій впродовж 1 травня – 15 червня 2023 року виконали програму підвищення кваліфікації професійного спрямування в одному з найбільш фешенебельних готелів України – Radisson Blu Resort, Bukovel.

Radisson Blu Resort, Bukovel – це розкішний п’ятизірковий готель міжнародної мережі Radisson Hotel Group, відомої інноваціями в організації роботи, поєднанням високого рівня комфорту, відпочинку, оздоровлення, розваг та унікального розташування у Карпатах на гірськолижному курорті Буковель.

Стажування на тему: “Інновації в менеджменті: світовий досвід та його впровадження в підготовку фахівців у сфері гостинності” відбувалось у змішаній формі й охопило 3 кредити, кожен з яких відповідав одному модулю.

Ключовими модулями стажування були:

  • Сучасні принципи менеджменту у готельному бізнесі;
  • Маркетинг. Використання інформаційних та телекомунікаційних систем у готельній мережі Radisson Hotel Group;
  • Інновації ресторанних технологій у готельній мережі Radisson Hotel Group.

Впродовж шести тижнів стажування науково-педагогічні працівники кафедри ознайомились з організацією готельного комплексу, взяли участь у лекціях, воркшопах, майстер-класах від професіоналів готелю. За результатами стажування викладачі отримали сертифікати.

Щира подяка організаторам стажування, генеральному менеджеру готелю – Олені Сергієнко, директору-розпоряднику ресторанів і барів готелю – Зоряні Тимчук.