Участь викладачів географічного факультету у семінарі-практикумі “Підготовка учнівських команд до участі в XI зльоті юних туристів-краєзнавців, активістів руху учнівської молоді “Моя земля – земля моїх батьків”

20.03.2023 | 12:16

Викладачі географічного факультету взяли участь у семінарі-практикумі педагогів ЗЗСО та ЗПО Львівщини “Підготовка учнівських команд до участі в XI зльоті юних туристів-краєзнавців, активістів руху учнівської молоді “Моя земля – земля моїх батьків”.
Секцію для підготовки керівників та вихованців до участі в обласному і всеукраїнському краєзнавчому зльоті з напряму географічного краєзнавства та екології провів доцент кафедри геоекології і фізичної географії, к.г.н. Євген Тиханович.

Учасникам у доступній формі було подано інформацію про географічну привʼязку станції. Навчилися визначати формулу стану деревостану ділянки лісу, площу поперечного перерізу малої річки, швидкості її течії та витрат води.
Секція геології та археології включала визначення мінералів і гірських порід. Вів її доцент кафедри геоморфології i палеогеографії, к.г.н. Роман Дмитрук.

До зустрічі на XI зльоті юних туристів-краєзнавців!