“Перспективи культурного туризму сходу України у пост воєнний період”- доповідь магістрантки кафедри туризму на ІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції з міжнародною участю

01.07.2022 | 15:09

Колектив кафедри туризму вітає Евеліну Майкут – магістранту 5 курсу кафедри туризму спеціальності “Туристична діяльність”, яка 19 травня 2022 р. разом зі своїм науковим керівником, доцентом кафедри туризму М. І. Філь взяла участь у ІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції з міжнародною участю “ІННОВАЦІЇ, ГОСТИННІСТЬ, ТУРИЗМ: ОСВІТА, НАУКА, ПРАКТИКА”.
Студентка виступила з актуальною доповіддю  “Перспективи культурного туризму сходу України у пост воєнний період”.
Дякуємо Евеліні та її науковому керівнику М. І. Філь за сміливість у виборі теми, за те, що незважаючи на складну ситуацію зумовлену вторгненням країни агресора з надією дивляться у майбутнє та знаходять нові підходи щодо створення ефективних моделей розвитку туристичної галузі України у регіонах, що зазнали найбільших збитків через воєнні дії. Впевнені, що цікаві пропозиції висвітлені у доповіді будуть реалізовані вже найближчим часом, бо з таким незламним талановитим народом як українці наша ПЕРЕМОГА вже зовсім близько!