Доцентка кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Ольга Маслійчук взяла участь у тренінгу «Організація продажів для крафтових виробників»

15.04.2024 | 16:53

5 квітня 2024 року доцентка кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій ЛНУ ім. Івана Франка Ольга Маслійчук взяла участь у тренінгу – «Організація продажів для крафтових виробників», організованого Наталією Табінською.

Тренінг відбувся в Хабі популяризації продукції локальних виробників Львівщини з підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» та Сільськогосподарського дорадчого центру «Фермерська Країна».
Тренінг мав на меті посприяти інформаційній підтримці крафтового виробництва. Ключові теми зустрічі: визначення цільової аудиторію продукту, створення ефективної стратегії продажів, що відповідає особливостям крафтового виробництва та стійкості відносин з клієнтами, пакування та брендинг, ціноутворення та позиціонування продукції.
Сьогодні більшість фахівців у харчових технологіях залучені у крафтове виробництво.
Доцентка кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій О. Б. Маслійчук має досвід виготовлення авторської крафтової продукції, зокрема з пастили, йогуртинок, фріпсів та джерок для здорового харчування.