Нові публікації кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій

19.11.2021 | 12:58

Вийшов з друку навчальний посібник авторства О. Б. Максимець та В. Л. Максимця – «Технології кондитерських виробів (торти, тістечка, цукерки ручної роботи)»; посібник рекомендований для студентів, які навчаються за спеціальностями 181 «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа».

У навчальному посібнику висвітлено теоретичні та практичні аспекти виготовлення кондитерських виробів, зокрема, тортів, тістечок і цукерок ручної роботи. Подано характеристику і властивості сировини, її підготовку до виготовлення кондитерських виробів. Враховано сучасні тенденції виробництва напівфабрикатів та їхнього художнього оздоблення.

З метою закріплення навчального матеріалу у структурі посібника виділено питання для самоконтролю, тестові завдання та окреслено ключові компетентності, якими повинні оволодіти студенти після вивчення кожного розділу навчальної дисципліни.

 

Колектив кафедри щиро вітає авторів із завершенням роботи над навчальним посібником та бажає подальших успіхів у навчальній та науковій діяльності!