Зустріч студентів другого курсу бакалаврату групи ГРФУ-21 (освітня програма “Урбаністика, просторове планування і регіональний розвиток”) з директором готелю “Нобіліс”.

09.06.2023 | 13:50

25 травня 2023 року студенти групи ГРФУ-21 (освітня програма “Урбаністика, просторове планування і регіональний розвиток”), вивчаючи дисципліну “Краєзнавство і туризм” (викладач – доцентка Оксана Стецюк) відвідали один із провідних закладів готельної сфери Львова – готель “Нобіліс”.

У готелі відбулася мотиваційна зустріч студентів із директором готелю кандидатом історичних наук Андрієм Ледою, під час якої вони дізналися про особливості функціонування закладів гостинності, й зокрема, готелю “Нобіліс”, а також сучасні виклики та загрози в розвитку готельної сфери України.
Туристична й готельна галузі відносяться до провідних в економіці Львова (як і всіх великих історичних міст). Знання основ функціонування таких закладів як готель “Нобіліс” важливе для опанування професійних компетентностей, передбачених освітньою програмою “Урбаністика, просторове планування і регіональний розвиток”.