Навчально-пізнавальна екскурсія студентів кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій до готелю міжнародної мережі Accor – «Ibis Styles Lviv Center»

11.11.2022 | 12:00

10 листопада 2022 р. студенти III та IV курсів кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій спільно з викладачами к.е.н., доц. Галиною Кушнірук та асист. Юлією Дорош відвідали готель «Ibis Styles Lviv Center».

«Ibis Styles Lviv Center» це сучасний дизайнерський готель, розташований у центральній частині Львова. Готель знаходиться під управлінням Accor Hotels, французької компанії у сфері гостинності, яка володіє, управляє та надає франшизи готелям, курортам і закладам для відпочинку.

Під час екскурсії студенти оглянули номерний фонд, а також ознайомилися з принципами роботи готелю. Загалом, номерний фонд складається із 77 комфортабельних номерів, з вікон яких відкривається  мальовничий вид на старе місто.

Крім того, Front Office Manager готелю Андрій Заруба розповів про важливі показники успішної діяльності готелю, зокрема, високі оцінки та відгуки гостей на сайті «TripAdvisor»,  сервісі Accor «ALL», системі бронювання «Booking». Таким чином, гості задоволені розташуванням готелю, роботою персоналу, високим рівнем сервісу, оформленням інтер’єру та екстер’єру, чистотою номерів тощо.

Серед важливих відзнак, які підтверджують отримані відгуки, є міжнародна нагорода у сфері гостинності  «International Hospitality Awards 2021»  у номінації «Best innovative Hotel». Ще однією відзнакою, яку отримав готель, є винагорода Travelers’ Choice 2021 від TripAdvisor.

Варто зазначити, що готель володіє міжнародним сертифікатом безпеки «Safeguard» Bureau Veritas та сертифікатом  «Allsafe». Сертифікат «Allsafe» представляє нові протоколи та стандарти підвищеної чистоти, а також гарантує, що всі заходи безпеки дотримані в готелях групи «Accor».

«Ibis Styles Lviv Center» є доступним для маломобільних груп населення, адже наявні всі умови та номери для проживання. У номінації «Ukraine Tourism Awards  2021» в категорії «Доступний туризм. Гостинність без меж» готель отримав друге місце. Готель також є pet-friendly, тому власники чотирилапих можуть насолоджуватися відпочинком разом з домашніми улюбленцями.

Водночас зацікавленість студентів викликало обговорення можливостей працевлаштування та кар’єрного росту. Відповідями на ці запитання та власний шлях кар’єрного зростання поділився   Front Office Supervisor та магістр спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Руслан Лев.

Результатами проведеної екскурсії є надзвичайно приємне враження інтер’єром готелю, високими стандартами обслуговування гостей та особливостями формування атмосфери гостинності.

Колектив кафедри та студенти висловлюють щиру вдячність Андрію Зарубі та Руслану Леву за сприяння та проведення екскурсії, цікаву розповідь та цінний професійний досвід для майбутніх фахівців сфери гостинності!