Навчально-пізнавальна екскурсія студентів кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» до готелю міжнародної мережі Accor Group – «Ibis Styles Lviv Center»

07.12.2022 | 11:52

5 грудня 2022 р. студенти кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій І курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (ГРГМ-11с, ГРГМ-12с) в рамках вивчення навчальних дисциплін «Актуальні проблеми у готельному і ресторанному бізнесі» та «Інвестування у готельному і ресторанному бізнесі» відвідали готель «Іbis Styles Lviv Center» з навчально-пізнавальною метою.
Навчально-пізнавальну екскурсію організовано к.е.н., доц. Удуд І.Р. та к.е.н., доц. Петлін І.В.

Front Office Manager готелю Андрій Заруба та адміністратор рецепції Марія Цимбала під час екскурсії показали номерний фонд, знайомили студентів з принципами роботи готелю та особливостями бронювання. Окрім того, було обговорено особливості функціонування готелю в сучасних умовах та окреслено перспективи подальшої роботи.

Зацікавленість студентів викликало обговорення можливостей працевлаштування та кар’єрного росту. Проведена екскурсія справила приємне враження на студентів інтер’єром готелю, високими стандартами обслуговування гостей та атмосферою гостинності.

Колектив кафедри та студенти висловлюють щиру вдячність Андрію Зарубі та Марії Цимбалі за змістовну екскурсію та можливість підкріпити теоретичні знання практичними навичками. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!