Студенти і викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій побували на навчальній екскурсії у готелі «Optima Collection Мурал Львів»

31.10.2023 | 14:28

30 жовтня 2023 р. студенти IV курсу та магістранти І курсу кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій разом із завідувачем кафедри Пандяком І.Г., доцентами Кушнірук Г.В., Майковою С.В. і Петлін І.В. відвідали брендовий готель «Optima Collection Мурал Львів» найбільшої національної мережі готелів і ресторанів «Optima Hotels & Resorts».
За ініціативи гаранта ОП «Готельно-ресторанна справа» Галини Кушнірук екскурсію для здобувачів вищої освіти організували стейкхолдери, представники Навчального центру готельної і ресторанної справи Optima Hotels & Resorts: Ірина Магалецька – керівниця центру, Олена Ліфіренко – менеджер з корпоративної культури, заступник керівника.
Готель «Optima Collection Мурал Львів» – це втілення комфорту та гостинності у самому серці міста Лева. Готель є одночасно і стріт-арт об’єктом, адже неповторну атмосферу кожного номера доповнюють малюнки вуличного художника Тараса Довгалюка.
Під час екскурсії менеджер готелю ознайомила студентів з принципами функціонування закладу, детально розповіла про номерний фонд, який складається з 50 комфортних номерів. Учасники екскурсії побували у номерах різних категорій – «Classic Single», «Classic Double», «Стандарт», «Superior», «Junior Suite», «Suite». Крім того, студенти ознайомилися з діяльністю кафе грузинської кухні «Стумарі», де гостям готелю пропонують сніданки за системою «шведський стіл».
Екскурсія викликала жваве обговорення студентів із фахівцями-практиками щодо стандартів обслуговування гостей, перебування у готелі відомих особистостей, професійних компетентностей персоналу, інноваційних технологій, можливостей працевлаштування, кар’єрного росту та вимог роботодавця до конкретних посад.
Учасники екскурсії приємно вражені сучасним інтер’єром готелю, високими стандартами обслуговування гостей та особливостями формування атмосфери гостинності.
Щира подяка організаторам навчальної екскурсії, а також менеджеру готелю «Optima Collection Мурал Львів» за цікаву інформацію, цінні поради і професійний досвід для майбутніх фахівців сфери готельно-ресторанного бізнесу.