Відбулась навчальна екскурсія з профорієнтацією студентів першого курсу спеціальності Харчові технології кафедри готельно-ресторанна справа та харчових технологій у готель Цитадель Інн міста Львова

15.09.2023 | 15:01

8 вересня 2023 року викладачами кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій, професором Бомбою М.Я. та старшим викладачем Максимець О.Б., проведено практичне заняття – навчальну екскурсію для студентів першого курсу спеціальності 181 Харчові технології у готельно-ресторанний комплекс Цитадель Інн міста Львова.
Під час екскурсії студенти ознайомились з історією закладу, його ринковою нішею, матеріально-технічною базою, постачанням та переробкою у ресторані сировини, асортиментом страв, напоїв, обладнанням, особливостями організації обслуговування гостей в період воєнного стану, з інноваціями у харчових виробництвах та їх застосуванням у практичній діяльності, а також студенти зорієнтувались у перспективах майбутньої професії у сфері гостинності та харчових виробництв. Екскурсію провів директор ресторану ГРК Цитадель Інн Олег Ковалишин.
Олег Володимирович, у минулому випускник кафедри, розповів про своє кар’єрне зростання від студента-практиканта у цьому ресторані до його керівника. Серед студентів зустріч викликала захопливий інтерес, численні питання та професійні відповіді п. Олега, якими підтверджувалась актуальність та перспективність сфери гостинності та харчових технологій.
Колектив кафедри та студенти висловлюють щиру вдячність керівництву готельно-ресторанного комплексу Цитадель Інн за можливість знайомства з одним з кращих закладів гостинності Львова та особисто директору ресторану Олегу Ковалишину за організацію екскурсії, змістовну мотиваційну розповідь та набутий початковий професійний досвід!