Монографія проф. Я. Кравчука «Рельєф Українських Карпат» – переможець конкурсу «Найкраща монографія природничого напрямку 2021-2022 навчального року»

27.10.2022 | 15:02

Дуже приємною новиною стала перемога монографії «Рельєф Українських Карпат» професора кафедри геоморфології і палеогеографії Ярослава Кравчука у конкурсі «Найкраща монографія природничого напрямку 2021–2022 навчального року». Багатьом науковцям і практикам відомі попередні монографії Ярослава Софроновича як визначного карпатознавця, присвячені окремим регіонам Українських Карпат.
Важко навіть перелічити, скільки науково-дослідних проектів і науково-популярних видань було підготовлено на основі праць проф. Я. Кравчука. І достеменно неможливо підрахувати, скільком дослідникам і поціновувачам Українських Карпат його праці й досвід стали у нагоді та дали поштовх і натхнення для власних досліджень.
Тож щиро вітаємо нашого Ярослава Софроновича з перемогою у конкурсі і бажаємо міцного здоров’я і наснаги для підготовки наступних монографій та інших праць!