Міжнародне стажування студентів – запорука професійного зростання

07.10.2021 | 18:22

У рамках співпраці Львівського національного університету ім. І. Франка з туристичним оператором «Tour Group» студенти спеціальності 242 «Туризм» Войцехівська Ірина та Смик Вікторія отримали можливість пройти міжнародне стажування на базі розкішного готелю HVD Reina Del Mar 5* з обслуговуванням за системою All inclusive, що розташований у затишному болгарському містечку Обзор.

Під час проходження практики Ірина Войцехівська (ГРТЛ-31с) обіймала посаду офіціанта та частково виконувала обов’язки бармена у Lobby bar, Pool bar та Amphi bar. За період проходження практики студентка здобула практичний досвід роботи, ознайомилась з системою функціонування  готелю Reina Del Mar 5*, вдосконалила рівень ангійської мови, адже спілкувалась з гостями виключно англійською. Цінність свого міжнародного стажування Ірина вбачає у тому, що отриманий досвід стане вагомим аргументом для вітчизняних роботодавців при пошуку роботи в майбутньому, а два місяці стажування принесли чимало яскравих вражень, цікавих знайомств, стали часом нових пригод та професійного зростання.

Вікторія Смик (ГРТЛ-21с) впродовж стажування працювала офіціантом у Lobby bar і клінінг-асистентом в головному ресторані та Snack bar готелю Reina Del Mar 5*. Своє стажування Вікторія описує так: «Стажування та виконання обов’язків на різних посадах видались спершу важкими та клопіткими, але з часом я звикла до робочого графіку, тому з кожним днем працювати ставало простіше, легше і цікавіше. Звісно, я «підтягнула» рівень англійської та німецької мов, а ще трішки освоїла болгарську. Дружній колектив, нові знайомства, мальовничі краєвиди Болгарії, хороші спогади – усе це надовго залишаться в моїй пам’яті та на світлинах. Звичайно, нова країна та незвичні умови привнесли чимало викликів у моє самостійне доросле життя… Проте це зробило мене сильнішою і більш відповідальною. Сьогодні впевнено можу сказати, що міжнародне стажування – це чудова можливість перевірити себе, впевнитись у правильності вибору майбутньої професії, отримати досвід у студентські роки, підготуватись не лише теоретично, але й практично до отримання в майбутньому хорошої високооплачуваної роботи за обраною спеціальністю».

 

Студенти і колектив кафедри готельно-ресторанної справи і харчових технологій висловлюють вдячність керівництву географічного факультету за надану студентам можливість здобути професійний досвід під час літнього міжнародного стажування!