Відбулась участь здобувачів та викладачки кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Ольги Маслійчук у майстер-класі гастрономічного простору «PRO100HUB»

04.03.2024 | 15:35

28 лютого 2024 року викладачка кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій доцентка Ольга Маслійчук зі здобувачами першого та другого рівня вищої освіти спеціальностей Харчові технології та Готельно-ресторанна справа взяли участь у кулінарному майстер-класі, що проводився у гастрономічному просторі «PRO100HUB» (м. Львів, проспект Св. І. Павла II, ринок «Шувар»).

«PRO100 HUB» – це простір для комунікації у сегменті HoReCa, об’єднує фахівців зі сфери гостинності та гастропоціновувачів. Тут відбуваються зустрічі, проводяться кулінарні майстер-класи, дегустаційні сети, навчання, презентації продуктів, професійні дискусії та інші форми професійного обміну досвідом.

У гастрономічному просторі студентів гостинно зустрів найкращий кухар України 2021 року, переможець українського відбору до Bocuse D’or шеф-кухар ресторану «Мамма» Максим Прихідько. Максим поділився професійними знаннями з організації виробничого процесу, новітніми технологіями, використанням сенсорного аналізу продуктів у ресторанах та впровадження системи НАССР.

Представниця компанії «Форвард» Марія Сподарик продемонструвала та цікаво розказала здобувачам про професійний посуд для ресторанів, кафе, готелів, піцерій, хмарних кухонь, кухонний та кондитерський інвентар для харчових виробничих цехів, кулінарних відділів продуктових супермаркетів, інноваційний посуд для SPA, басейнів та дитячих закладів, інвентар для барів. Компанія «Форвард» – провідний комплексний постачальник посуду і кухонного інвентарю для ресторанів і підприємств харчової промисловості України.

Колектив та здобувачі кафедри продовжують підтримувати ефективне партнерство та реалізацію цікавих спільних тренінгових і науково-дослідних проєктів з гастрономічним простором «PRO100HUB». А також висловлюють щиру подяку Максиму Прихідьку та Марії Сподарик за гостинний прийом та професійно проведений кулінарний майстер-клас.