Участь науковців кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій у семінарі «Marketing and event management in restaurant business»

09.10.2023 | 10:00

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій та магістри 1-го року навчання спеціальності «Готельно-ресторанна справа» взяли участь у семінарі «Marketing and event management in restaurant business» професора Міхаели Лазовіч із Academy of Applied Studies Belgrade (Сербія), який відбувся 28 вересня 2023 року на запрошення кафедри готельно-ресторанного бізнесу Одеського національного технологічного університету.
Програма заходу передбачала вступне слово доктора Елізабет Інесон від імені La Fondation pour la Formation Hôtelière та доцента кафедри Готельно-ресторанного бізнесу ОНТУ, к.т.н., Федосової К.С. і надзвичайно цікавий та навчальний семінар на тему: «Marketing and event management in restaurant business» лектора д-р Міхаела Лазович.
Захід проходив за підтримкою La Fondation Pour La Formation Hôtelière і кафедри готельно-ресторанного бізнесу Одеського національного технологічного університету.
Кафедра готельно-ресторанної справи та харчових технологій висловлює велику подяку лектору та організаторам семінару за навчання та співпрацю.