«LevelUp разом з Reikartz»: підвищення кваліфікації викладачів кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій

05.11.2021 | 11:32

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій взяли участь у професійній програмі підвищення кваліфікації «LevelUp разом з Reikartz», яка відбулась в онлайн форматі у період з 18 до 31 жовтня 2021 р. Програма стажування була організована та реалізована з ініціативи Навчального центру готельної і ресторанної справи «Reikartz Hotel Group»  та його керівника – Ірини Магалецької.

Відповідно до програми стажування викладачі ознайомились з рядом тематичних блоків практичної інформації про роботу закладів готельно-ресторанної індустрії на прикладі діяльності мережі «Reikartz Hotel Group». Зокрема було розглянуто і проаналізовано наступну тематику:

  • принципи роботи сучасної готельно-ресторанної мережі;
  • стандарти служби прийому та розміщення;
  • ресторанний комплекс; чек-ап роботи ресторану;
  • організація служби хаускіпінг;
  • основні показники ефективності готелю.

Програма  курсу закінчилась обговоренням проблемних і актуальних питань щодо функціонування закладів готельно-ресторанної індустрії, обміном думками та професійним спілкування.

Загальний обсяг курсу склав 30 годин/ 1 кредит ECTS.

 

Reikartz Hotel Group (мережа готелів Рейкарц) – це національна мережа готелів України, яка об’єднує близько 40 бізнес-готелів та курортів 3-4 зірки в Україні та за кордоном (2 готелі у Швеції і 2 готелі у Німеччині), а також низку тематичних ресторанів.

Історія компанії Reikartz розпочалась в Україні у 2003 р., коли група бельгійських архітекторів на чолі з Франсуа Рейкарц (Francois Ryckaerts) придбала старовинний особняк у центрі Львова на вулиці Друкарській. Партнери відзначили, що в Україні на той час практично були відсутні мережеві готелі європейського рівня 3 і 4 зірки, відтак, з’явився сміливий проект створення української мережі готелів під брендом «Reikartz Hotels & Resorts». Сьогодні компанія «Reikartz Hotel Group» об’єднує 5 готельних брендів: «Reikartz Hotels & Resorts», «Reikartz Collection Hotel», «Optima Hotel», «Vita Park», «Raziotel».

Колектив кафедри висловлює вдячність Навчальному центру готельної і ресторанної справи «Reikartz Hotel Group», п. Ірині Магалецькій та усім спікерам за професійно організований курс підвищення кваліфікації, змістовну програму та актуальну практичну інформацію!!!