Лауреат премії Львівської обласної державної адміністрації та Львівської обласної ради

18.11.2015 | 10:28

13 листопада 2015 року до Всесвітнього дня науки у приміщенні Львівського Будинку вчених відбулося урочисте засідання з нагоди вручення премій Львівської обласної державної адміністрації та Львівської обласної ради кращим відомим і молодим вченим за значні досягнення в галузі природничих, гуманітарних і соціально-економічних наук, які сприяють розвитку науки й утверджують високий авторитет науковців Львівщини в Україні та світі.
Доктор економічних наук, професор Марта Мальська та колектив кафедри туризму вітає лауреата премії Львівської обласної державної адміністрації та Львівської обласної ради Ховалко Анну Богданівну, кандидата географічних наук, доцента кафедри туризму.
Бажаємо міцного здоров’я, щастя, родинного тепла, нових звершень у розвитку національної освіти. Нехай життєва енергія та творча наснага будуть поштовхом для подальших досягнень у науковій діяльності, а кожна розпочата справа стане ще однією сходинкою до вершин успіху. Нехай здійсняться усі заповітні мрії, а будь-які повороти долі завжди відкривають лише нові обрії майбутніх перспектив.