Викладачка кафедри географії України Галина Лабінська запрошена до складу спеціальної робочої групи для проведення консультацій з громадськістю Червоноградської міської територіальної громади щодо перейменування міста Червоноград

03.10.2023 | 19:37

Викладачка кафедри географії України Галина Лабінська запрошена до складу спеціальної робочої групи для проведення консультацій з громадськістю Червоноградської міської територіальної громади щодо перейменування міста Червоноград.

Рішенням сесії Червоноградської міської територіальної громади від 14.09.2023 р. №2065 постановлено проведення консультацій з громадськістю щодо перейменування міста Червоноград. Організацію проведення Консультацій покладено на спеціальну робочу групу із затвердженим персональним складом [Червоноградська територіальна громада Львівської області (chg.gov.ua)].

Метою Консультацій є залучення членів Червоноградської міської територіальної громади до участі у процедурі перейменування міста Червоноград, а також створення умов для участі членів територіальної громади у процесі деколонізації топонімії у назві міста з врахуванням громадської думки.

Проведення Консультацій проводиться у формі публічного громадського обговорення та електронних консультацій з громадськістю. Перше засідання робочої групи вже відбулося 28 вересня ц. р.