Участь здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності Харчові технології та викладачів кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій у вебінарі на тему: «Вплив харчування на красу шкіри»

11.05.2024 | 08:21

6 квітня 2024 року здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності Харчові технології – Роман Додик, Аркадій Бондаревський та Роман Іванішин, а також викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій ЛНУ імені Івана Франка взяли участь у вебінарі на тему: «Вплив харчування на красу шкіри».

Вебінар організувала кафедра харчових технологій хімічного факультету Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара, лектор – доцентка Юлія Мацук.
Учасники вебінару отримали сертифікати.

Вітаміни, мінерали, антиоксиданти та інші важливі речовини, які містяться у їжі, суттєво впливають на зовнішній вигляд шкіри. Покращення шкіри при правильному харчуванні, процес, який вимагає часу та постійних зусиль. Правильне харчування є не тільки корисною звичкою, але й надійним способом забезпечення здоров’я шкіри зсередини.

Колектив та здобувачі кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій ЛНУ імені Івана Франка висловлюють щиру подяку лектору – Юлії Мацик за цікавий вебінар та корисну інформацію.