Готельний розділ навчальної практики зі студентами 1 курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа

17.07.2023 | 14:18

Викладачі кафедри туризму доц. Безручко Л.С., доц Пурська І. С. доц. Білоус С.В. ас. Жук Ю. І. успішно провели готельний розділ навчальної практики зі студентами груп ГРГ-11с та ГРГ-12с.
Було здійснено візити з навчальною метою у відомі готелі міста Львова (Нобіліс, Банк готель, готель Capsule, готелі мережі Ібіс, Сіті інн смарт готель, Цитадель та інші.
Представники готельної сфери Львова розповіли майбутнім фахівцям сфери гостинності про сучасні тенденції розвитку готельного бізнесу в умовах війни; продемонстрували навички високого рівня сервісу готельних послуг; ознайомили з аспектами творення оригінального готельного бренду та маркетинговими заходами у готельній сфері.
Окрім того, студенти мали можливість оглянути номерні фонди готелів, зробити власні висновки щодо концепції кожного готелю, проаналізувати як цінова політика готелів впливає на формування попиту на його послуги.
Дуже приємно, що у багатьох готелях в яких побували студенти працюють випускники кафедри туризму і саме вони проводили презентації закладів.