Фотоконкурс для любителів Карпат

26.08.2023 | 15:02
Навесні — запах первоцвітів, влітку — гомін діда Степана, який косить сіно, восени — шурхотіння листя під ногами грибників, а взимку — завивання завірюхи у кронах смерек. З року в рік життя у Карпатах триває.
Уже понад 17 місяців українці відчайдушно борються за свою свободу і так само відчайдушно шукають розради у всіх проявах життя, якого так багато в природних заповідниках Українських Карпат.
Франкфуртське зоологічне товариство реагує на всі виклики, з якими стикаються в сьогоднішній реальності природоохоронні території, і надає сталу підтримку для 13-ти установ регіону, аби життя у Карпатах тривало.
А фотоконкурс у рамках CMIFF – Carpathian Mountain International Film Festival — це прекрасна нагода зафільмувати його найкращі, найемоційніші та найбільш справжні миті.
  • Хто може взяти участь? Громадяни України, які досягли віку 18 років та які погоджуються зі змістом та правилами конкурсу.
  • Які категорії конкурсу? Цього року найкращі фото оберуть у категоріях “Пейзаж”, “Дика природа” та “Люди Карпат”. Звісно ж не обійдеться і без фото, яке отримає приз глядацьких симпатій.
  • Який призовий фонд? Переможці конкурсу мають нагоди отримати компенсацію 200 або 500 євро, залежно від категорії.
Більше деталей про конкурс – за посиланням  https://linktr.ee/cmiff.photocontest
Діставайте фотоархіви, плануйте поїздки у гори та поширюйте інформацію про конкурс. Ділімось красою рідних Карпат!