Доцент Марія Філь взяла участь у професійному тренінгу «Готельно-ресторанний бізнес: погляд зсередини»

25.11.2021 | 13:31

23 листопада 2021 року доцент кафедри туризму ЛНУ імені Івана Франка Марія Філь взяла участь у професійному тренінгу компанії Reikartz Hotel Group «Готельно-ресторанний бізнес: погляд зсередини».
Програма тренінгу охоплювала питання сервісу у сфері гостинності; практичний досвід у галузі, як в Україні так і за її межами; управління в нестандартних ситуаціях; було представлено проєкт «Винний Гід України» тощо.
Мережа Reikartz Hotel Group працює та навчає професіоналів згідно європейських стандартів та міжнародного досвіду готельно-ресторанного бізнесу.

Онлайн тренінг проводила керівник відділу навчання Reikartz Hotel Group (Head of T&D department). Практикуючий тренер по сервісу найбільшої в Україні готельно-ресторанної мережі.
Авторські тренінги та методики навчання для співробітників та управлінців готельної сфери.
Креатор корпоративної онлайн-школи. Член Правління Асоціації кулінарів України. Співатор підручників з ресторанного господарства для закладів вищої освіти України. PhD – Ірина Магалецька.
“Фахівці, які залишаються в Україні, і хочуть розвивати готельно-ресторанний бізнес тут, будуть кращими у своїй галузі, а компанія їм у цьому допоможе”.

Національна мережа готелів Reikartz Hotel Group об’єднує понад 40 готелів в Україні і 4 за її межами.