Анна Стельмах, студентка ОПП «Ґрунтознавство та експертна оцінка земель», стажувалася в Департаменті агропромислового розвитку ЛОВА

01.03.2024 | 17:02

Львівський національний університет імені Івана Франка – університет, який не лише дає теоретичні основи та засади, а й спрямовує своїх студентів для здобуття практичних вмінь і навичок.
Однією із таких можливостей скористалась студентка Географічного факультету, Кафедри ґрунтознавства і географії ґрунтів, яка навчається на ОПП «Ґрунтознавство та експертна оцінка земель»Анна Стельмах.
Стажування здобувачки відбулося в Департаменті агропромислового розвитку Львівської обласної військової адміністрації за програмою “Академія перших можливостей”.
Ментором від ЛОВА була Долинська Світлана Володимирівна.

Упродовж стажування опрацьовано значний об’єм статистичних даних Мінагрополітики, здійснено порівняння вартості земельних ділянок у Львівській області та детально проаналізовано інноваційні підходи структурно-організаційної роботи департаменту.
У підсумку, стажування за цією програмою дало змогу студентці проявити себе та знайти однодумців, а також здобути неоціненний досвід, який без сумніву буде використаний нею у майбутньому.