Актуальні проблеми розвитку сучасного туризму в Україні висвітлили на Всеукраїнській науково-практичній конференції “Професор Ольга Заставецька – вчена, педагог, організатор географічної науки” викладачі кафедри туризму

27.04.2023 | 14:28

27 квітня 2023 року у Тернополі розпочала роботу Всеукраїнська науково-практична конференція “Професор Ольга Заставецька – вчена, педагог, організатор географічної науки”. Конференція присвячена до 70-ої річниці від дня народження вченої.

Викладачі кафедри туризму Львівського національного університету – завідувач кафедри туризму професор Мальська М. П., ст. викладач Ю. В. Зінько, ас. Ю. І. Жук та ас. Н. Лемега –взяли участь у роботі конференції, де представили свої праці, які стосуються актуальних проблем розвитку сучасного туризму в Україні.
Зокрема Ю. В. Зінько виступив на пленарному засіданні конференції з доповіддю на тему “Сільський туризм Карпатського регіону у пандемічно-воєнний період”, де висловив слушні актуальні думки щодо подальшого розвитку цього важливого напрямку туризму у найближчому майбутньому.
Ю. Жук та Н. Лемега підготували тези на тему, що як ніколи є актуальною у контексті сьогодення –  “Інноваційні підходи щодо збереження та захисту історико-культурних рекреаційних ресурсів Львівської області під час воєнного стану”.

Ініціатива проведення конференції є дуже вчасною, адже мотивує до пошуку нових підходів та рішень у сфері вдосконалення галузі туризму, гостинності та рекреації як невід’ємних складових успішного соціально-економічного розвитку України.