Актуальні дослідження студентів спеціальності «Харчові технології» у сфері харчових технологій та здорового способу життя сучасної молоді

14.10.2021 | 18:35

Студентка  IV курсу спеціальності «Харчові технології» (ГрХЛ-41с – Красько Дарина під керівництвом доцента кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій, к. т. н. Маслійчук О. Б., взяла участь у роботі ХIV Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю  «Проблеми формування здорового способу життя у молоді», що відбулася  7-9 жовтня 2021 р. в Одеській національній академії харчових технологій.

На конференції студентка презентувала своє дослідження на тему «Перспектива розробки напівфабрикатів здорового харчування з м’яса індички». У роботі доведено переваги використання індичого м’яса, оскільки у ньому міститьcя близько 30 г білка. Також цей продукт є відмінним джерелом селену, забезпечуючи ним організм людини більш ніж на 50% від добової потреби. З метою розширення асортименту напівфабрикатів здорового харчування для закладів ресторанного господарства запропоновано напівфабрикати гамбургер, крепінет по-мюнхенські та балантін.