Вийшли друком підручники “Активний туризм: теорія та практика” та “Туристично-ресурсний потенціал території” за авторством викладачів кафедри туризму

01.11.2022 | 14:01

Книжкова колекція кафедри туризму географічного факультету ЛНУ ім. І. Франка поповнилась новими здобутками викладачів кафедри: у жовтні 2022 року світ знань поповнили дві книги викладачів кафедри.

Підручник  “Активний туризм: теорія та практика”, автори (М. П. Мальська, М. З. Гамкало, П. В. Романів), присвячено Світлій пам’яті Друга та Колеги Михайла Гамкала, 140-річчю географії у Львівському університеті, 20-річчю кафедри туризму.

Підручник “Туристично-ресурсний потенціал території” (автори М. П. Мальська, Н. М. Паньків) також присвячений 140-річчю географії у Львівському університеті, 20-річчю кафедри туризму.
Обидва видання порушують важливі теоретико-методологічні та практичні аспекти функціонування сфери туризму у контексті географічної науки, що постійно наповнюється інноваційними підходами щодо її пізнання.

Важливо, що підручники є сучасними, актуальними, написані у доступній формі для опрацювання студентами, що дає можливість краще засвоювати матеріали, а також розширювати власний світогляд, щоб у майбутньому стати добрими фахівцями у свої професії.
Колектив кафедри туризму висловлює подяку авторам, що у часи війни піднімають важливі питання збагачення туристичної науки як невід’ємної складової сучасної географії, тим самим, створюючи додаткову платформу для отримання якісних знань.
Також велика подяка декану географічного факультету Володимиру Івановичу Біланюку, який постійно підтримує славні традиції факультету, щоразу знаходячи нові перспективні джерела і можливості, щоб науковий потенціал щоразу міцнішав.
Вихід підручників викладачів кафедри туризму – це не просто народження ще двох книг, а величезний внесок у майбутню ПЕРЕМОГУ України, адже справжня свобода гордість і дух нації живуть там, де є Знання!!!