Здобувачі спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм» та 181 «Харчові технології» кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій успішно склали атестаційні кваліфікаційні екзамени та захистили кваліфікаційні роботи на здобуття освітнього рівня «Бакалавр»
Впродовж 11-24 червня 2024 року відбулась здача атестаційних кваліфікаційних іспитів та захист кваліфікаційних (бакалаврських) робіт здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм» та 181 «Харчові технології».
Під час роботи екзаменаційних комісій здобувачі продемонстрували знання, вміння та досвід вирішення широкого кола завдань наукового та прикладного характеру – організовувати діяльність підприємств відповідного профілю, розробляти послуги та продукти, технологічні процеси виробництва, аналізувати маркетингову діяльність у виробничих умовах, використовувати сучасне технологічне і лабораторне обладнання, прилади тощо.
24 червня 2024 року на останньому засіданні екзаменаційної комісії випускникам присвоєно кваліфікацію бакалавра з відповідної спеціальності.
Колектив кафедри вітає випускників, бажає їм особистого щастя, успіхів у професійному та кар’єрному зростанні.