Студентки спеціальності «Харчові технології» Софія Лукомська та Ярина Ковальчук успішно завершили навчання на авторських кондитерських курсах «Шлях до майстерності»

02.04.2024 | 10:53

Студентки 2 курсу спеціальності «Харчові технології» кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Софія Лукомська та Ярина Ковальчук успішно завершили кондитерський курс «Шлях до майстерності» у гастрономічному просторі PRO100 HUB (м. Львів).
Авторський 30-годинний курс підвищення кваліфікації із практичним виконанням всіх процесів власноруч відбувся під керівництвом досвідченого кондитера Володимира Паращака, з досвідом понад 16 років у цій сфері та численними перемогами у престижних конкурсах.
Студентки навчилися та приготували 7 ексклюзивних десертів, склали іспит та отримали сертифікати (30 годин – 1 кред. ECTS).
Кафедра готельно-ресторанної справи та харчових технологій висловлює подяку Богдану Базюку – засновнику курсів «Шлях до майстерності» та кондитеру Володимиру Паращаку за можливість розвитку та вдосконалення!