18 травня 2022 р. відкриту лекцію з курсу «Барна справа та робота сомельє» проводитиме к.т.н., доц. кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Маслійчук О.М.

16.05.2022 | 12:58

18 травня 2022 року об 11 год 50 хв. відбудеться відкрита лекція к.т.н, доцента кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій Маслійчук Ольги Богданівни з курсу «Барна справа та робота сомельє» на тему «Асортимент та характеристика різних груп напоїв» для студентів освітнього рівня бакалавр спеціальності 073 «Менеджмент» групи ЕКМ-35с.

Заняття відбудеться у дистанційному форматі на платформі Zoom за посиланням:
Join Zoom Meeting https://us04web.zoom.us/j/7439141570?pwd=RndITXRoV25jN0VuRUtLa2Y4N2N2QT09
Meeting ID: 743 914 1570
Passcode: n6xZe9