10 червня 2022 року доцент кафедри туризму Павло Романів провів один із онлайн-семінарів, що проводилися на базі Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти «Географічна наука школі»

13.06.2022 | 22:10

У рамках онлайн-семінарів на базі КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ЛЬВІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ІНСТИТУТ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ» «Географічна наука школі» третє заняття онлайн-семінару 10 червня 2022 року провів доцент кафедри туризму Павло Романів. Учасниками семінару були учителі усіх шкіл Львівської області. Тематика зустрічі передбачала ознайомлення учасників семінару з актуальними та перспективними аспектами туристичної освіти, науки та практики у місті Львові та Україні, котру проводить кафедра туризму географічного факультету ЛНУ ім. Івана Франка. Структура заняття передбачала профорієнтаційну, інформативну складові, де учасники мали змогу отримати відповіді на актуальні питання, зокрема:

  • знайомство з кафедрою туризму географічного факультету ЛНУ імені Івана Франка, її місією, структурою, освітньо-науковим простором, перспективами у воєнний період та період після перемоги України у війні.
  • значимими аспектами діяльності кафедри у освітній, виховній, науковій, методичній, організаційній, проектній сферах.
  • левова частка уваги припала на студентоцентризм: можливості навчання, освітні програми, практики та стажування, участь студентів у гуртках, проектах, конференціях, можливості вступу у магістратуру та аспірантуру.
  • можливості та ключові напрямки співпраці кафедри і школи: організація екскурсій та походів, консультування та супровід, організація майстер класів та лекцій для учнів, можливості обговорення та публікації методичних напрацювань з краєзнавства, географії, економіки педагогічними працівниками на щорічних конференціях, що організовує кафедра туризму.

На завершення учасники семінару обговорили та запитували про діяльності кафедри, побажали кафедрі туризму успіхів, хороших студентів та висловили бажання майбутньої співпраці.

Завантажити презентацію “Кафедра туризму школі”