Зустріч зі стейкхолдером з метою обговорення освітньо-професійної програми «Глобальні зміни геоморфосистем і геозагрози» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 103 «Науки про Землю»

30.12.2022 | 13:48

27 грудня 2022 року відбулась онлайн-зустріч зі стейкхолдером освітньо-професійної програми «Глобальні зміни геоморфосистем і геозагрози» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю №103 «Науки про Землю» заступником начальника Басейнового управління водних ресурсів річок Західного Бугу та Сяну Державного агентства водних ресурсів України, кандидатом географічних наук Крутою Наталією Сергіївною.

Під час зустрічі був проведений поглиблений аналіз компонент освітньо-професійної програми, їх логічної послідовності. Обговорені перспективи поглиблення співпраці між кафедрою і експертами-практиками, працевлаштування випускників спеціальності 103 «Науки про Землю».
Колектив кафедри геоморфології і палеогеографії висловлює щиру вдячність стейкхолдеру Крутій Наталії Сергіївні за співпрацю у забезпеченні підготовки професіоналів з глобальних змін геоморфосистем і геозагроз.