Зустріч викладачів та студентів кафедри туризму із представниками туристичного оператора «Каліпсо Тур ЮА» та нагородження учасників стажування 2018 р.

08.11.2018 | 09:53

7 листопада 2018 р. на географічному факультеті у аудиторії №6 відбулася зустріч представників туристичного оператора «Каліпсо Тур ЮА» (Туреччина) – генерального директора компанії Еркана Чавуша, керівника відділу стажувань Жовтані Руслани Ярославівни із студентами та викладачами кафедри туризму. Зустріч була присвячена програмам стажування та навчальних і виробничих практик у Туреччині для студентів старших курсів. У заході взяли участь студенти 1-го, 2-го, 3-го, 4-го та викладачі кафедри – проф. Мальська М.П., доц. Монастирський В.Р., ас. Біланюк О.П., доц. Романів П.В., доц. Манько А.М., доц. Масюк Ю.О.

 

Студенти, які проходили стажування у турецького туроператора «Каліпсо», були відзначені сертифікатами учасників опертивної робочої команди сезону 2018 року. Завідувачу кафедри туризму проф. Мальській М. П. було вручено грамоту-подяку за високий рівень теоретичної та практичної підготовки студентів, що проходили стажування у Туреччині, а також за сприяння та допомогу у організації міжнародних практик. Також було нагородженою грамотою-подякою заступника декана із навчально-методичної роботи, доц. кафедри туризму Монастирського В.Р. за сприяння та допомогу у організації міжнародних практик від імені ЛНУ ім. І. Франка. Особливо відзначено роль ас. кафедри туризму, практика турбізнесу Біланюк О.П., яку було нагороджено за активну участь, підтримку в організації та проведенні міжнародних практик у Туреччині. Грамоти було вручено студентам та викладацькому складу кафедри туризму особисто від імені генерального директора туристичного оператора «Каліпсо Тур ЮА» Еркан Чавуш.

 

На зустрічі було обговорено умови стажування студентів на посадах «Трансферний гід», «Екскурсійний гід», «Шоп-гід», «Рецепціоніст», «Аніматор» у готельно-відпочинкових комплексах (Анталія, Аланья, Белек, Кемер, Кунду, Сіде та ін.), визначено перелік вимог до стажерів та умови, які гарантуватимуться студентам під час проходження стажування.

 

Для студентів був проведений семінар, під час якого майбутні фахівці із туризму мали можливість ознайомитися із діяльністю туристичної компанії, її організаційною структурою, із основними напрямками її роботи, а також географічними, природними, історико-культурними особливостями території сучасної Республіки Туреччини. Також піднімалися питання вимог до майбутнього персоналу, обов’язків керівника групи під час туристичної подорожі, особливості роботи з туристами та гідами на маршруті.