Зустріч із студентами-випускниками спеціальностей “Туризм” та “Готельно-ресторанна справа” на тему “Магістратура. Вступ. Питання-відповіді”

28.06.2022 | 19:17

27 червня 2022 року кафедра туризму виступила організатором зустрічі зі студентами бакалаврами спеціальностей “Туризм” та “Готельно-ресторанна справа”. Тема зустрічі – “Магістратура. Вступ. Питання-відповіді”.
Результати складання державного іспиту свідчать про високу якість знань студентів-випускників кафедри, а також засвідчують їх вміння вдало поєднувати здобуті за період навчання фахові знання з практичною діяльністю.
У зустрічі взяли активну участь завідувачка кафедри д-р економічних наук М. П. Мальська, яка є гарантом освітньої програми «Туристична діяльність», доцент кафедри туризму П. В. Романів  – гарант освітньої програми «Міжнародний туризм», заступник декана географічного факультету доцент Л. С. Безручко, асистент Ю. І. Жук, ст. викладач Ю. В. Зінько.
Предметом зустрічі стали найпоширеніші питання учасників щодо вступу: правила прийому, перспективи щодо подальшого навчання, мотиваційні чинники, аналіз можливостей і переваг, які дає вступ у магістратуру за освітніми програмами «Туристична діяльність» і «Міжнародний туризм» для подальшого розвитку кар’єри.
Оскільки однією з базових цінностей кафедри туризму є підвищення рівня кадрового потенціалу фахівців у сфері гостинності та туристичної індустрії та забезпечення високих стандартів якості викладання, то відповідно неперервно триває робота з введення нових актуальних дисциплін, проведення переддипломної та виробничої практик, відповідно до індивідуальної професійної спрямованості студентів магістратури, а це в свою чергу є вагомим стимулом для майбутніх магістрів вдосконалюватись у руслі обраної ними професії.