Завершується технологічна практика в готелях

05.07.2023 | 19:40

Студенти 2-го курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» завершують технологічну практику з організації готельної діяльності. Вона включала два основні етапи: 1) демонстрація технології обслуговування на прикладі 2-х готелів; 2) самостійне стажування в обраних готелях. В якості показових готелів було обрано «традиційний» 4-зірковий готель «Супутник» та «інноваційний» 3-зірковий готель «!ФЕСТ».
Студенти ознайомились з операційним менеджментом служб приймання, розміщення та маркетингу цих двох готелів. Менеджери готелів детально розповіли про особливості здійснення основних операцій гостинності. За це особлива подяка менеджерам Лесі Сторожишин (готель «Супутник»), Мар’яні Іваницькій (готель «!ФЕСТ») та адміністраціям готелів.
На другому етапі студенти стажуватимуться в обраних готелях Львова та інших міст України. За результатами технологічної практики буде представлено кінцевий звіт та у вересні відбуватиметься його захист. Такі практики дуже важливі для набуття навичок практичної діяльності у сфері гостинності.