Запрошуємо вступати до Спільноти геоінформаційних досліджень довкілля і суспільства “GIS HUB LNU”

27.03.2020 | 11:45

У мережі Фейсбук створено Спільноту геоінформаційних досліджень довкілля і суспільства “GIS HUB LNU”.
Модератори: Юрій Андрейчук, Іван Книш
Мета: оволодіння практичними навиками роботи з геоінформаційними технологіями для вирішення конкретних завдань пов’язаних з введенням, аналізом, візуалізацією інформації та прийняттям рішень геопросторового характеру.
Аудиторія гуртка: студенти, аспіранти, викладачі, навчально-допоміжний персонал та інші зацікавлені особи, що працюють чи навчаються у Львівському національному університеті імені Івана Франка.
Науковий гурток сформований з метою поглиблення знань та навичок студентів у сфері геоінформаційних систем і технологій. Такі знання і навички дозволять вирішувати різні геоінформаційні завдання в дослідженнях існуючого стану, планування і проектування розвитку довкілля.
Під час засідань члени гуртка вивчають, працюють та обговорюють доповіді на різноманітні теми у розрізі Плану роботи гуртка. Також приймають участь в наукових конференціях, публікують тези та статті.
Основними завданнями гуртка є:

  • вирішення реальних завдань за допомогою ГІС – створення ГІС-проектів і карт різної тематики організація науково-дослідницької, дослідно-конструкторської та винахідницької діяльності;
  • створення сприятливих умов для активного залучення студентів до наукової діяльності кафедри;
  • створення умов для розкриття наукового і творчого потенціалу членів гуртка в галузі з використанням геоінформаційних систем і технологій;
  • залучення студентів до участі в наукових конференціях, семінарах, експедиціях та інших науково-дослідницьких і просвітницьких заходах.

Вступити до спільноти можна за посиланням https://www.facebook.com/GeoGis.LNU/