Запрошення на міжнародне стажування протягом літнього сезону 2020 р. для студентів географічного факультету

10.03.2020 | 12:20

4 березня 2020 р. на географічному факультеті у аудиторії №6 відбулася зустріч представника міжнародного туристичного оператора «Ideas&JourneyTravel» («Ідеї та Подорожі») в особі Бербеничук Яни Сергіївни із студентами та професорсько-викладацьким складом кафедри туризму. У заході взяли участь студенти 1,-го, 2-го, 3-го, 4-го курсів та викладачі кафедри – доц. Безручко Л.С., ас. Біланюк О.П., доц. Бордун О.Ю., доц. Гамкало, доц. Красько А.Б., доц. Романів, доц. Масюк Ю.О.

Зустріч була присвячена програмам стажування та навчальних і виробничих практик у Республіці Болгарії для студентів географічного факультету. Компанія «Ideas&JourneyTravel» («Ідеї та Подорожі») вже третій рік проводить набори на стажування для студентів гегорафічного факультету, і щороку нові майбутні фахівці туризму та готелярства мають можливість долучитися до практики у найбільших туристчиних центрах Республіки Болгарії.

Для студентів був проведений семінар, під час якого майбутні фахівці із туризму мали можливість ознайомитися із діяльністю туристичної компанії-туроператора та туропетатора-приймаючої сторони, із основними напрямками їхньої роботи, а також географічними, природними, історико-культурними особливостями території сучасної Республіки Болгарії.

На семінарі було обговорено умови стажування студентів на посадах «Рецепціоніст», «Покоївка», «Бармен», «Швейцар», «Працівник кухні», «Офіціант/Помічник офіціанта», «Хостес», «Аніматор» у готельно-відпочинкових комплексах курортних зон Чорноморського узбережжя Болгарії (Варна, Золоті Піски, Бяла, Обзор, Св. Влас, Сонячний берег, Нессебр, Бургас, Созополь, Помор’є та ін.), визначено перелік вимог до стажерів та умови, які гарантуватимуться студентам під час проходження стажування.

Потенційним стажерам пропонується безкоштовне проживання у апартаментах, 3 р. харчування та можливість підбору конкретної професії під час навчальної програми в рамках стажування. Стажер оплачує страхування в Україні, візу, витрати на обробку документів. Після проходження стажування кожен стажер отримує сертифікат міжнародного зразка. Для прийняття участі у стажуванні необхідно заповнити анкету із вказанням пріоритету вибору вакансій та внести передоплату для оформлення документів.

Набір на стажування проводитиметься до 13 березня 2020 р. Анкети для участі у стажуванні знаходяться на кафедрі туризму аудиторія 4, 1 поверх географічного факультету. По всіх питаннях можна звертатись до асистента кафедри туризму Біланюк Ольги Петрівни за контактним номером 0979988011, а також до заступника декана із навчально-методичної роботи Безручка Любомира Степановича ((032) 239-46-46, (032) 239-43-93).