Захист звітів про проходження виробничої (переддипломної) практики магістрів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа

14.11.2022 | 13:05

11 листопада 2022 р. на кафедрі готельно-ресторанної справи та харчових технологій відбувся захист звітів за результатами виробничої (переддипломної) практики магістрів ІІ курсу денної форми навчання, спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. Керівництво практикою здійснювала к.е.н., доцентка Галина Кушнірук. Практика тривала з 01 вересня по 09 листопада 2022 р.

Виробнича (переддипломна) практика є невід’ємною складовою освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» та важливою частиною процесу підготовки студентів для здобуття освітнього ступеня магістра у Львівському національному університеті імені Івана Франка.

Практиканти виконували звіт, досліджуючи діяльність підприємств готельно-ресторанного бізнесу у Львові, зокрема: готель «Ibis Styles Lviv Center», готель «Днiстер», готель «Reikartz Medievale Lviv», заклади мережі концептуальних авторських ресторанів «Холдинг емоцій «!FEST», італійський ресторан «Trattoria da Domenico», мережевий ресторан традиційної грузинської кухні «Стумарі», заклад української мережі «Lviv Croissants», що належить компанії Fast Food Franchising Group.

Під час захисту звітів студенти продемонстрували високий рівень знань у сфері готельно-ресторанного бізнесу, представили матеріали, необхідні для виконання кваліфікаційної роботи магістра, а головне – підтвердили готовність до викликів сучасності та потреб ринку.

Вітаємо магістрів групи ГРГМ-21с з успішним захистом звітів та сподіваємося, що компетентності, набуті студентами під час проходження виробничої (переддипломної) практики, стануть надійним підґрунтям для їхнього професійного зростання у готельно-ресторанному бізнесі!