22  серпня 2023 р. відбувся прилюдний захист дисертаційної роботи аспіранта кафедри ґрунтознавства і географії ґрунтів Вітвіцького Ярослава Йосиповича на тему: «Деградація чорноземів Придністерської височини»

23.08.2023 | 11:32

22  серпня 2023 р. відбувся прилюдний захист дисертаційної роботи аспіранта кафедри ґрунтознавства і географії ґрунтів Вітвіцького Ярослава Йосиповича на тему: «Деградація чорноземів Придністерської височини», поданої на здобуття наукового ступеня доктора філософії з галузі знань 10 «Природничі науки» за спеціальністю 103 «Науки про Землю». Наук. кер. – д. геогр. наук, професор кафедри ґрунтознавства і географії ґрунтів Львівського національного університету імені Івана Франка, Гаськевич Володимир Георгійович.

На підставі результатів відкритого голосування (одноголосно) та прийнятого рішення спеціалізована вчена рада ДФ 35.051.109 Львівського національного університету імені Івана Франка присуджує Вітвіцькому Ярославу Йосиповичу ступінь доктора філософії з галузі знань 10 «Природничі науки» за спеціальністю 103 «Науки про Землю».

Щиро вітаємо Ярослава Йосиповича і зичимо подальших наукових звершень!!!!!