Викладачі географічного факультету взяли участь у всеукраїнському методичному семінарі

01.02.2021 | 10:27

28 січня 2021 р. викладачі географічного факультету взяли участь у методичному семінарі з питань розробки освітніх програм суспільно-географічного спрямування та гармонізації переліку спеціальностей з Міжнародною стандартною класифікацією освіти, який відбувся на платформі ZOOM з ініціативи кафедри економічної та соціальної географії Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
На семінарі обговорювалися:
1) проблеми місця географії у переліку галузей знань і спеціальностей згідно проєкту Постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання гармонізації переліку галузей знань і спеціальностей з Міжнародною стандартною класифікацією освіти»;
2) візії та виклики у розробці нових освітніх програм спеціальності 106 Географія;
3) перспективи розвитку суспільної географії в освітньому просторі вищої школи України.
У роботі семінару взяли участь понад 70 представників освітньо-наукової спільноти з головних центрів суспільно-географічних досліджень України.
Від географічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка в роботі семінару взяли участь: Заслужений діяч науки і техніки України, проф. О. Шаблій; проф. М. Дністрянський, проф. М. Лозинський, проф. І. Ровенчак, доц. М. Влах, доц. В. Грицевич, доц. І. Гудзеляк, доц. Я. Івах, доц. О. Мамчур, асист. Л. Котик.