Всеукраїнська олімпіада Львівського національного університету імені Івана Франка з географії

02.02.2021 | 11:46

У 2021 році Львівський національний університет імені Івана Франка проводить Всеукраїнську олімпіаду для сприяння у вступі зацікавлених абітурієнтів на географічний факультет Університету, спеціальності:

106 Географія;

106 Географія (Урбаністика, просторове планування і регіональний розвиток);

101 Екологія (Прикладна екологія);

103 Науки про Землю (Ґрунтознавство та експертна оцінка земель);

014 Середня освіта (Географія)

181 Харчові технології

 

Переможці Олімпіади отримують можливість додати до сертифікату ЗНО з географії до 20 балів, що може суттєво підвищити їхню позицію в рейтингових списках.

Олімпіада проводиться у два тури — дистанційний та очний.

До участі в Олімпіаді допускаються особи, які вже отримали повну загальну середню освіту, або є учнями випускних класів загальноосвітніх навчальних закладів, або мають право на отримання документу про повну загальну середню освіту у 2021 році.

Під час проведення дистанційного туру учасники Олімпіади знайомляться із завданнями розміщеними на офіційному веб-сайті Університету (завдання тут) та виконують їх.

Виконані завдання разом із заповненою анкетою учасника (анкета тут) слід надіслати поштою на географічний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка або електронним листом на офіційну електронну адресу географічного факультету geography.faculty@lnu.edu.ua (копію листа надіслати на geodekanat@gmail.com) не пізніше   04 травня 2021 року. В темі листа вказати: Олімпіада абітурієнта.

 

Адреса для надсилання виконаних завдань поштою:

Географічний факультет,

ЛНУ імені Івана Франка,

вул. Дорошенка, 41.

м. Львів, 79000

 

Результати дистанційного туру будуть оголошені до 18.00 год. 07 травня 2021 року та розміщені на веб-сайті Університету (www.lnu.edu.ua)   у Розділі “Всеукраїнська олімпіада Університету”.

Другий тур Олімпіади відбудеться 15 травня 2021 року на географічному факультеті Львівського національного університету імені Івана Франка за адресою: вул. Дорошенка, 41, м. Львів.

 

 

Учасникам Олімпіади, які пройшли у другий тур, будуть надіслані запрошення.

 

З питаннями просимо звертатися за телефоном: +38(032) 239 46 46

або на електронну пошту:  geodekanat@gmail.com