Вручення дипломів випускникам географічного факультету кафедри туризму в Актовій залі Львівського національного університету ім. І. Франка

17.01.2019 | 13:28

16 січня 2019 р. у Актовій залі головного корпусу Львівського національного університету ім. І. Франка відбулось вручення дипломів випускникам геграфічного факультету за участю декана, адміністрації факультету, завідувачів кафедр, викладачів та випускників і їхніх батьків. Зокрема, 61 випускник кафедри туризму спеціальності «Туризм» отримав диплом магістра із рук декана факультету Біланюка Володимира Івановича та завідувача кафедри туризму Мальської Марти Пилипівни. На врученні дипломів випускникам були присутні адміністрація географічного факультету, завідувачі усіх кафедр, а також начальник Департаменту туризму і курортів Львівської обласної державної адміністрації Табака Наталія Михайлівна. Магістрантами кафедри туризму було підготовлено завдяки співпраці з департаментом туризму і курортів ЛОДА магістерські роботи з проблематики розвитку туризму у Львівській області. Дані матеріали плануються стати основою спільного з кафедрою туризму науково-освітнього видання.

Щиро вітаємо усіх випусників у із завершення навчання у Львівському університеті ім. І. Франка! Зичимовамтворчогонатхнення, наполегливостітауспіхів у всіхдобрихпочинаннях, здійсненняусіхвашихмрій і життєвихпланів. Нехайвашімолодісерцянаповнятьсясвятковимнастроєм і радістювступунанивудорослогожиття!

Більше фото: https://www.facebook.com/318026855327132/photos/?tab=album&album_id=560993471030468