Вручення дипломів бакалаврам географічного факультету – випускникам кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій

16.07.2022 | 22:07

14 липня 2022 р. відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів бакалаврам випускникам кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій спеціальностей 181 «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм».

З привітальними словами та щирими побажаннями до випускників звернувся завідувач кафедри доцент Ігор Пандяк. Насамперед, Ігор Григорович наголосив, що сьогоднішній зустрічі завдячуємо нашим відважним Збройним силам України, які хоробро та завзято боронять рідну Україну від ворога. Відповідно, закликав випускників приєднатися до всеукраїнської акції «Бакалавр 4.5.0», організованої студентським урядом ЛНУ імені Івана Франка разом із Благодійним фондом Сергія Притули.

Завідувач кафедри побажав випускникам реалізувати всі свої плани та мрії, не втрачати амбіцій і впевненості в своїх силах, а також завжди вірити в себе!

Урочистості з нагоди вручення дипломів пройшли в теплій невимушеній атмосфері, випускники висловили найтепліші слова подяки всьому науково-педагогічному складу та співробітникам кафедри.

Бажаємо Вам, дорогі випускники, впевненості в своїх силах і наполегливості у досягненні поставленої мети задля процвітання України!

Запрошуємо всіх випускників до подальшого здобуття вищої освіти ступеня магістра за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» на нашій кафедрі!