Вітання з нагоди обрання завідувачів кафедр географії України, туризму, готельно-ресторанної справи та харчових технологій

23.06.2022 | 10:42

22 червня 2022 року відбулося засідання Вченої ради ЛНУ ім. І. Франка, на якій шляхом таємного голосування було обрано на посади завідувачів кафедр. Завідувачем кафедри географії України оборано доктора географічних наук, професора Лозинського Романа Мар’яновича; завідувачем кафедри туризму – доктора економічних наук професора Мальську Марту Пилипівну; завідувачем кафедри готельно-ресторанної справи та харчових технологій – кандидата географічних наук, доцента Пандяка Ігора Григоровича.
Новообрані завідувачі кафедр – справжні професіонали своєї справи, фахівці з великим практичним досвідом, що постійно збагачують наукову спадщину університету і гідно презентують високі стандарти освіти на міжнародному рівні. Це люди, чия думка є авторитетною у науковому середовищі, адже саме своєю невпинною працею Мальська М. П., Лозинський Р. М. та Пандяк І. Г. створюють новий контент у сучасній географічній науці.
Колектив кафедри туризму вітає новообраних завідувачів і бажає їм професійних злетів , натхнення до праці, доброго здоров’я, і миру.