Відійшов у вічність професор кафедри раціонального використання природних ресурсів і охорони природи Семен Ілліч Кукурудза

28.09.2022 | 15:06

Із сумом повідомляємо, що 27 вересня 2022р. на 80 році життя відійшов у вічність  професор кафедри раціонального використання природних ресурсів і охорони природи Кукурудза Семен Ілліч – відомий дослідник-науковець у галузі охорони природи, теорії і методики ландшафтознавства, гідроекології, історії географії, викладач, людина прекрасної душі, відкритого і доброго серця.
Починаючи з 1965р. і до сьогоднішнього дня, життя Семена Ілліча було пов’язане з географічним факультетом Львівського національного університету. Спочатку став студентом, далі – інженером, науковим співробітником, асистентом, доцентом, професором.
Семен Ілліч стояв біля витоків створення кафедри раціонального використання природних ресурсів і охорони природи, на якій спочатку працював доцентом, а з 2000 року професором. Упродовж 15 років був завідувачем цієї кафедри.
У скорботі колектив кафедри раціонального використання природних ресурсів та охорони природи низько схиляє голови, молиться за упокій душі покійного. Віримо, що Всемилостивий Господь прийме його світлу та щиру душу в Царство Небесне. Вічна і світла пам’ять Семенові Іллічу!

Парастас відбудеться сьогодні, 28 вересня, о 17-00 у каплиці на вулиці Пекарській, 52.
Чин похорону відбудеться завтра, 29 вересня, о 10-00 у каплиці на вулиці Пекарській, 52.