Відбувся захист звітів за результатами виробничої (переддипломної) практики магістрів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа

27.10.2022 | 12:24

25 жовтня 2022р. на кафедрі готельно-ресторанної справи та харчових технологій відбувся захист звітів за результатами виробничої (переддипломної) практики магістрів ІІ курсу заочної форми навчання, спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. Керівництво практикою здійснювала доцентка Галина Кушнірук. Практика тривала з 25 вересня по 22 жовтня 2022р.

Виробнича (переддипломна) практики є важливою складовою якісної підготовки кваліфікованих фахівців, здатних до постійного оновлення своїх знань, професійної мобільності.
Метою практики було поглиблення, узагальнення та удосконалення знань, вмінь і навичок для творчого застосування їх у практичній діяльності готельно-ресторанного бізнесу, а також збір фактичних і цифрових даних для виконання кваліфікаційної роботи магістра.
Усі практиканти виконали поставлені завдання, оформили звіт, вчасно його подали до захисту, підготували презентацію за результатами практики і відповідно успішно захистили звіт й отримали позитивні оцінки. Об’єктами дослідження були підприємства готельно-ресторанного бізнесу Львівської області: готель «Супутник», готель «Днiстер», готель «Reikartz Medievale Lviv», ресторан швидкого обслуговування «Рizza Сelentano», ресторан японської кухні «Sakae Ramen Bar», готельний комплекс «Двір Княжої Корони». Матеріали, отримані здобувачами вищої освіти під час виконання індивідуальних завдань, використані для написання кваліфікаційної роботи магістра.
Варто відмітити, що більшість магістрів уже працює за фахом. Студенти продемонстрували високий рівень теоретичних знань, економічного мислення, глибокого комплексного розуміння проблеми управління господарсько-фінансовою діяльністю підприємства готельно-ресторанного бізнесу в сучасних надскладних умовах.

Вітаємо магістрів групи ГРГМ-21з із подоланням цього етапу навчання та бажаємо успішно захистити кваліфікаційну роботу магістра!